Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Casa Mobilya Diamond Koltuk Takımı

[envira-gallery id=”730″]

2018 yılında koltuk ve kanepe takımlarında müşterilerini memnun etmeyi başaran Casa mobilyanın yeni sezonda ağır duruşu Casa Mobilya Diamond Koltuk Takımı eskitme tarzı antik görünümü ve doğal renk seçimi ile uygun fiyatlara evinizin tabiatına ayak uyduracak lüka bir ürün.



Genelde ürünlerde takım olayına girmeyen Casa mobilyadan devrim niteliğinde bir ürün olan Casa Mobilya Diamond Koltuk Takımı kahve tonların hakim olduğu zarif bir model. Casa mobilya koltuk takımında osmanlı tarzı kumaşa sahip kırlent ve yastıklarla süslenmiş tek parça oyma ahşap ayakları bulunan kanepe ve berjer bulunmaktadır. Oturma grubunun 1. Sınıf malzemeden olan kumaşı kadifemsi bir dokuya sahip olmakta birlikte kir tutmaz ve silinebilir olması güzel bir detay. Fırınlanmış gürgen ağacından iskelete sahip olan takım şık bir görünüm çiziyor.

Estetik tarzlarda eskitme görünümüne bürünmüş kaliteli ve konforlu bir kanepe takımı arıyorsanız eğer Casa Mobilya Diamond Koltuk Takımı sizin için uygın fiyatlı iyi bir seçim olacaktır.

Add a Comment