Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

İpek Mobilya Dream Genç Odası

[envira-gallery id=”647″]

Mobilya modasını oluşturan büyük mobilya üreticilerinden İpek mobilyanın yeni sezonda satışa sunduğu genç odaları arasında kullanışlılık , görünüm ve uygun fiyat avantajı ile İpek Mobilya Dream Genç Odası ihtiyacı olan herkes için tercih edilebilecek bir ürün.



İpek Mobilya Dream Genç Odası hardal , gri ve beyaz renklerinin birbiri ile güzel uyumundan hayat bulmuş modern bir yaşam tarzının suntalardan yansıması gibi görünüyor. İpek mobilya genç odasında üzerinde şık stickerleri bulunan 3 kapaklı ve 2 kapaksız bölmesi bulunan dolap , üstünde kapaklı ve kapaksız bölemeleri bulunan panoyla bir bütün olmuş çok fonksiyonel bir çalışma masası , tek çekmeceli bir böle üstünde 1 geniş kapaklı ve 1 küçük raflı bölmeden oluşan kitaplık ve uzun ayakları ile rahat bir temizlik imkanı sunan gri renkte kapitoneye benzer düğme sistemi ile döşenmiş başlığı ile tek kişilik karyola bulunmaktadır.

Kaliteli ve bir o kadar da çağdaş bir görünüme sahip , gören herkesin evinde yer vermek istediği lüks ve uygun fiyatlı bir genç odası arayanlardansanız eğer size tavsiyemiz bütün bu özellikleri bünyesinde barındıran İpek Mobilya Dream Genç Odası olacaktır.

Add a Comment