Kervan Mobilya Dörtlü Kanepe

Kervan Mobilya Kanepe Modelleri 2022 koleksiyonunda yer alan bu ürün geniş bir oturuma sahip koltuk arayanların tercih ettiği bir üründür bu model dörtlü koltuk olarak müşterilere sunulmaktadır. Genelde kanepeler ikili yada üçlü olmaktadır dörtlü olanını bulmak zordur bu kapsamda eğer aradığınız böyle bir şeyse Kervan Mobilya Kanepe Fiyatları 2022 kampanyası devam ederken bu ürünü kaçırmamanızı öneririm.

Kervan Mobilya Kanepe Modelleri
Kervan Mobilya Dörtlü Kanepe

Şeker pembesi renginde dizayn edilmiş olan bu model oldukça zarif bir görünüme sahiptir. Geniş bir tasarımı olsa da tasarımında uygulanan zarafet dolu ince çizgiler ürünü ön plana çıkarmaktadır. Uzun takoz ayakları , çok sayıda kırlenti , düğme desenli sırt kısmı ve konforlu yapısı ile bu ürün sizi tatmin edecektir.

Kervan Mobilya Kanepe Kampanyası 2022 avantajları ile birlikte 24.900 lira yerine 14.940 liraya satılmakta olan bu ürün kayın ağacının ve kadifenin birlikte mükemmel uyumu ile sizleri beklemektedir.