Lazzoni Mobilya Gema Yatak Odası

Türkiyede kaliteli yatak odalarında lider mobilya üreticilerinden Lazzoni Mobilyanın 2018 yılı sezonunda satışına başladığı Lazzoni Mobilya Gema Yatak Odası profesyonel renk seçimi , farklılık yaşatan tasarımı ve yeni yıla özel fiyat avantajıyla gören herkesin iştahını kabartıyor.

Lazzoni Mobilya Gema Yatak Odası kahve rengi tonlarının hakim olduğu modern bir ürün. Lazzoni Yatak odası yalın bir üründür şöyle ki takım içeriğinde tamamı başlığından traversine heryeri kahverengi deri kaplama olan , açılır olmadığı için depolama alanı sunmayan lakin lüks görünümü , çok kaliteli ahşap ayakları ve ekstra konforu sayesinde bunu hiç hissetmeyeceğiniz karyola baza ve 1 çekmece , 1 açık raflı kısmı bulunan uzun ahşap ayaklı latin ceviz renginde olan 2 komodin bulunmaktadır. Eğerki Lazzoni Mobilyadan gardırop ve şifonyerli bir yatak odası takımı almak istiyorsanız mağazada kullanılan ortak ürünlerden kendinize bir kombine yapmanız gerekecektir.

Giyinme odanız ayrıysa veya gardıroba ihtiyacınız yoksa ve lüks bir karyola baza başlık takımı arıyorzanız Lazzoni Mobilya Gema Yatak Odası uygun fiyatları ile sizi bekliyor.