Fuga Mobilya Lav Yatak Odası

Ahşap Avrupa tarzı mobilya modelleri ile kendini kanıtlamış olan Fuga mobilyanın 2018 yılı sezonunda vitrininde yer verdiği yeni tek yatak odası olan Fuga Mobilya Lav Yatak Odası yüksek fiyatlı bir model olmasına rağmen kalite arayan müşteriler için tercih edilebilir bir takım.

Fuga Mobilya Lav Yatak Odası tamamı amerikan meşe renginde tasarlanmış masif ahşap işçilikli farklı bir model. Fuga mobilya yatak odası takımında gardırop bulunmamakta gardırobu ortak olan modellerden beğendiğinizi kombine yapıyorsunun onun dışında siyah deri kaplama üzerinde düğmelerle desen verilmiş başlıkla kombine edilmiş bazası bulunmayan uzun ayaklı karyola , 3 çekmeceli uzun ayaklı sandık görünümlü şifonyer ve 2 çekmeceli şık komodin bulunmaktadır.

Tamamı masif ahşap işçiliği kanserojen madde içermeyen,  doğal görüntüsü olan ve verdiğiniz paranın her kuruşunu hak eden lüks bir yatak odası seçimi arıyorsanız Fuga Mobilya Lav Yatak Odası tam size göre.