Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Aldora Mobilya Softy Genç Odası

[envira-gallery id=”788″]

Ebeveynlerin aksine rengarenk bir dünyası olsun isteyen gençlerin hayal gücünü yansıtan Aldora mobilya genç odası modelleri arasında tarzıyla herkesi kendine hayran bırakan Aldora Mobilya Softy Genç Odası modern bir görünüme sahip herkesin çok rahat bir şekilde beğeneceği bir model.



Aldora Mobilya Softy Genç Odası mavi , cappuccino ve açık meşe renk tonlarının ahenkle dans ettiği gençlerin içindeki parıltıyı dışarı çıkarabilecekleri lüks bir takımdır. Aldora mobilya genç odası takımında 2 kapak ve 2 çekmeceden oluşan yuvarlak uzun ayakları bulunan dolap , duvara monte edilen duvar rafı ve kullanışlı çalışma masasının kombinesi 0 altı çekmeceli üstü raflı kitaplık , çekmeceleri ve açık modülleri bulunan komodin ve şifonyer ve kendine bazalı modern bir duruşa sahip arkasında kitap koyma yerleri bulunan tek kişilik karyola bulunmaktadır.

Çocuklarınızın evlenene kadar gönül rahatlığı ile kullanacağı ve kullanırken hiç kendilerine uygun olmadığını düşünecekleri gösterişli bir genç odası tavsiyesi istiyorsanız eğer Aldora Mobilya Softy Genç Odası uygun fiyatı ile mağazalarda sizleri bekliyor.

Add a Comment