Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Abc Mobilya Clarry Yemek Odası

[envira-gallery id=”833″]

Salonlarınızda veya yemek odalarınızda yer vereceğiniz gösterişli yemek odası takımlarını sizlere sunan Abc Mobilyanın 2018 koleksiyonunda kendine yer bulan Abc Mobilya Clarry Yemek Odası takımı zarif görünümü , kaliteli malzemeleri ve cep yakmayan fiyatı ile her eve yakışacak lüks bir model.



Abc Mobilya Clarry Yemek Odası beyaz ve parlak anadolu ceviz renklerinin bir bütün olarak takıma hayat vermesiyle oluşmuştur. Abc mobilya yemek odası takımında uzun ahşap ayaklar , girdap motifli desenli kapaklar , kaliteli aksesuarlar ve modern tasarım dikkat çekiyor. Abc yemek odasının içeriğinde 2 çekmece ve 3 kapaktan oluşan ayna panosuz olarak tasarlanmış konsol , altında 2 çekmecesi ve üstünde 2 kat cam raflı cam kapaklı gümüşlerinizi koyacağınız vitrin ve 4 adet kapitone döşemeli kolsuz sandalye ile kombine edilmiş , açılır kapanır olmayan sabit yemek masası bulunmaktadır.

Yemek odası takımında farklılık arayan , kaliteden ödün vermek istemeyen ve markaya para vermek yerine uygun fiyatlara lüks bir model arayanlara Abc Mobilya Clarry Yemek Odasını tavsiye edebiliriz.

Add a Comment