Rapsodi Mobilya Marvel Yemek Odası

Yemek odalarında yılların verdiği tecrübeyi modellerinde yansıtan Rapsodi mobilyanın çok satan modelleri arasında yer alan Rapsodi Mobilya Marvel Yemek Odası takımı yüksek beğenisi ve uygun fiyatı ile 2018 yılı yeni sezon kataloğunda da yer almayı başarmıştır.

Rapsodi Mobilya Marvel Yemek Odası metalik kahve ve söğüt renk tonlarının hakim olduğu modern bir duruşa sahip , fatklı olmanın ayrıcalığını yaşamak isteyenler için tasarlanmış. Rapsodi mobilya yemek odası takımında vitrin , konsol , yemek masası ve sandalyeler yer almaktadır. Rapsodi konsol 2 büyük kapaklı bölme , 3 tane alt alta çekmece ve 1 tane küçük kapaklı bölmeden oluşmakta ve 3 tane küçük aynanın düğüm şeklinde sunulduğu konsol ayna pano ile bütünleşmiştir. Rapsodi vitrin alt kısmında 2 çekmecesi bulunan , üst kısmı cam kapaklı cam raflı olup spot led ışıklarla aydınlatılmış tam bir gümüşlük sergileme modülüdür. 4 tane sandalye ile kombine edilmiş yemek masası kalın yapıştırma koca ayakları ile lüks bir görünüm çizmiş.

Evinizde kaliteyi yaşamak istiyorsanız ve bu kapsamda gösterişli bir yemek odası takımı arıyorsanız Rapsodi Mobilya Marvel Yemek Odası takımı tam size göre.