Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Abc Mobilya Event Koltuk Takımı

[envira-gallery id=”847″]

2018 yılında çıkardığı oturma grupları ile evlerde taht kuran Abc mobilyanın Hadise ile çektiği renklam filmindeki koltuk takımı olan Abc Mobilya Event Koltuk Takımı anlatılmaya gerek olmayan gördüğünüzde kalitesini ve zarafetini hissedebileceğiniz fiyatının çok üstünde bir ambiansa sahip gösterişli bir ürün.



Abc Mobilya Event Koltuk Takımı koyu kahve renk tonu ile asil bir duruş sergiliyor. Abc Mobilya koltuk takımında oval kesim üzerinde işlemesi bulunan koyu yeşil tonda ahşap ayaklar , düğmeler ile baklava deseni verilmiş kol yapısı ve yine düğmeleme sistemi ile oturma ve sırt bölgelerindeki birbirine paralel desenler , kolay temizlenir leke yapmaz kumaş , ortopedik sayılabilecek s35 sünger ve gürgen ağacından kasa dikkat çekmekte. Abc koltuk takımında 2 koltuk ve 1 berjer bulunmakta ve 3-2-1 şeklinde satılmaktadır.

Abc mobilyanın reklam yüzü olan hadise ile çektiği koltuk takımı hoşunuza gittiyse ve evinize yakışacağını düşünüyorsanız Abc Mobilya Event Koltuk Takımı uygun fiyatı ile mağazalarda sizi bekliyor.

Add a Comment