Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Castamo Mobilya Epsilon Koltuk Takımı

[envira-gallery id=”1123″]

Oturma odalarınızda zengin bir görünüm arayanlardansanız eğer Castamo Mobilya mağazalarında yer alan oturma grupları arasında modern görünümü ile dikkat çeken Castamo Mobilya Epsilon Koltuk Takımı fiyatını göz önünde bulundurduğumuzda mükemmelin ötesinde bir takım olduğunu söyleyebiliriz.



Castamo Mobilya Epsilon Koltuk Takımı siyah , beyaz ve kahve renk kombinesinin birbiri ile tartışılmaz uyumu ile sunulmuş olup Avrupa tarzında bir takım olmasıyla gören herkesin beğenisini kazanacak bir modeldir. Castamo mobilya koltuk takımında siyah renkte kumaşı , full ortopedik süngeri ve ahşam ayaklarıyla ikili koltuk , beyaz renkte üçlü koltuk ve oturma yeri düz sırt bölgesi düğme işlemeli ve geometrik metal ayak yapısı olan berjer bulunmakta. Castamo mobilya koltuk takımında 2 koltuk , 2 berjer bulunmakta ve 3-2-1-1 şeklinde satışa sunulmuştur.

Model görüntüsü ile her eve yakışacak bir ambiansı olan oturma odası grubuna çok uygun fiyatlara sahip olmak istiyorsanız ve kaliteden ödün vermek istemiyorsanız eğer sizin için önerebileceğimiz ürünlerin başında Castamo Mobilya Epsilon Koltuk Takımı gelmektedir.

Add a Comment