Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

İpek Mobilya Açılır Kapanır Mutfak Masası

İpek Mobilya Açılır Kapanır Mutfak Masası

Türkiye’nin en iyi mobilya markalarından biri olan İpek Mobilyanın 2018 yılında satışa sunduğu İpek Mobilya masa sandalye modelleri arasında hem çok fonksiyonel olup hem de uygun fiyatı ile dikkat çeken İpek Mobilya Açılır Kapanır Mutfak Masası kesinlikle kaliteden ödün verilmeden en son teknoloji ile üretilmiş olup türünün en nadir örneklerinden bir tanesidir.



İster yemek masası , isterseniz mutfak masası olarak kullanabilmeniz için çok işlevsel olarak dizayn edilmiş olan İpek Mobilya Açılır Kapanır Mutfak Masası anadolu ceviz ve karbon gri renk kombinesi ile sunulmuş modern görünümlü bir üründür. İpek Mobilya Mutfak Masası fiyatları piyasa ile eş değer olsa da kalite olarak yüksek olduğundan çok tercih edilmektedir.

İpek Mobilya Açılır Kapanır Mutfak Masası

İpek Mobilya Masa takımında ortadan açılarak uzayabilen bir tarafı anadolu ceviz diğer tarafı karbon gri çapraz kesim ayak yapısına sahip mutfak masası ve gri renkte kaymaz ipeksi kumaş tercih edilmiş , konik ahşap ayakları olan kolsuz 4 adet sandalye bulunmaktadır ayrıca İpek Mobilya Sandalye Modelleri en az masa kadar kaliteli olmaktadır.

İpek Mobilya Açılır Kapanır Masalar arasında çok kullanışlı olduğundan ve mobilyalarınıza çok lüks bir uyum sağlayacağından çok tercih edilen İpek Mobilya Açılır Kapanır Mutfak Masası fiyatı ile de sizi kendine çekecektir.

Add a Comment