Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Asortie Mobilya İhtişam Klasik Koltuk Takımı

[envira-gallery id=”867″]

Modanın git gide eskiye döndüğü şu zamanda Asortie mobilya gibi kendini kanıtamış mobilya markalarının antik yada eskitme koltuk takımlarının arasında tam bir Osmanlı şaheseri gibi görünen Asortie Mobilya İhtişam Klasik Koltuk Takımını görmeden klasik tarzlarda ürün almamanızı öneririz.



Asortie Mobilya İhtişam Klasik Koltuk Takımı antik eşyalardan hoşlanan , klasik tarza bağımlı olanlar için özel üretilmiş olup ölçüler sabit değildir evinizin ölçüsüne göre ebatlama yapılabilmektedir. Asortie koltuk takımında kol ve ayaklar hatta takımda oturma ve yaslanma yerleri hariç heryer altın varaklı el oyması işçiliğinin ön plana çıktığı lüks bir desen mevcuttur. Kapitoneli sırt bölmesi , yumuşak oturma yeri tam bir konfor abidesidir. Asortie koltuk takımı 2 koltuk 2 berjerden oluşmakta ve 3-3-1-1 şeklinde satılmaktadır.

Klasik tarzda Lüks bir oturma grubu arayan , fiyatı önemli değil aradığımı bulayım yeter diyorsanız Asortie Mobilya İhtişam Klasik Koltuk Takımı tam size göre bir seçim olacaktır.

Add a Comment