Aldora Mobilya Lisbon Masa Sandalye Takımı

Yenilenen reklam yüzü ile birlikte daha iyiyi hedefleyen Aldora mobilyanın 2018 sezonu kataloğunda yer verdiği yemek masaları içinde modern görünümü ile dikkat çeken Aldora Mobilya Lisbon Masa Sandalye Takımı kalitesinin yanında cazip fiyat teklifleri ile de dikkat çekiyor.

Aldora Mobilya Lisbon Masa Sandalye Takımı alışılmışın dışında bir ambiansa sahip , alan herkesi memnun etmeyi başaran modern bir ürün. Aldora masa sandalye takımında elips şeklinde beyaz renk üat tablası bulunan , mermer desenli yan kayıtlara dışardan dekoratif montalama yapılmış akçaağaç renginde çapraz kesim ayakları bulunan masa ve oturma ve sırt bölgeleri süngerli kumaş kaplamalı , akçaağaç konik ayakları bulunan kolsuz olarak tasarlanmış 4 adet sandalye bulunmaktadır.

Yemek odalarınızda , mutfaklarınızda kısacası yemek yediğiniz her yerde tereddüt etmeden kullanabileceğiniz Aldora Mobilya Lisbon Masa Sandalye Takımı uygun fiyata kaliteye sahip oşmak isteyenleri mağazalarda beklemekte.