Çetmen Mobilya Evola Yemek Odası

Çetmen mobilya Türkiye’nin bir çok il ve ilçesinde mağazalar açmaya devam ederken 2018 yılına adını yazdıracak olan Çetmen Mobilya Evola Yemek Odası kalitesi ve işlevselliği ile karşınızda.

Çetmen Mobilya Evola Yemek Odası ekru ve antik kahve renk tonlarının hayat verdiği konsol , konsol ayna panoları , yemek masası ve sandalyelerden oluşan modern bir duruşa sahip , uzun yıllar size eşlik edebilecek lüks bir model. Yemek odası takımında yer alan uzun ahşap ayaklı 2 çekmece , 2 kapaktan oluşan konsol 2 tane yuvarlak kesim ayna panosu ile kombine yapılmış. Ortadan açılır kapanır yemek masası 6 kişilikken açıldığında 8 kişilik olmaktadır. Kolsuz sandalyelerde ayaklar ceviz oturma ve sırt yerleri yumuşak ekru süngerdir.

Yakınınızda bir Çetmen mobilya mağazası var ve uygun fiyatlara yemek odası takımı arıyorsanız vakit kaybetmeden Çetmen Mobilya Evola Yemek Odasını inceleyip siparişini verin.