Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Weltew Mobilya Boston Yemek Odası

[envira-gallery id=”937″]

Evinizin ambiansını pozitif olarak direk etkileyici yemek odaları bulunan Weltew mobilya yeni sezonun 2018 model takımlarından Weltew Mobilya Boston Yemek Odası tekil olarak ve takım olarak uygun fiyatlara satılan ihtiyacı olana çok iyi gelecek bir avantaj ürünüdür.



Weltew Mobilya Boston Yemek Odası mavi ve yerli ceviz renk bütününden hayat bulmuş , modern bir ambiansa sahip ve sizi boğmayacak huzur verici bir ağırlığı olan tercih edilebilir bir takımdır. Weltew mobilya yemek odası takımında 2 tane büyük boy etrafı çerçeveli ayna pano ile kombine edilmiş biri desenli 4 kapaktan oluşan uzu  ahşap ayakları bulunan konsol , çağdaş görünümlü ceviz renkte kumaş yapısına sahip 4 adet sandalye ile bütünleşmiş ortadan açılır kapanır yemek masası takımı ve altında çekmeceli üstünde cam kapak ve cam rafları bulunan konik ahşap ayakları ile huzur veren gümüşlük bulunmaktadır.

Her zaman kaliteyi ucuz fiyatlara sunmayı hedefleyen bir vizyona sahip olan Weltew mobilyadan yemek odası takımı alacaksanız eğer modern görünümü ile içinizi ferahlatacak Weltew Mobilya Boston Yemek Odası takımı size tavsiye edebileceğimiz lüks modellerin başında gelmektedir.

Weltew Mobilya Yemek Odası Fiyatı ;

Peşin : 5,956₺

Add a Comment