Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Tepe Home Mobilya Oscar Yemek Odası

[envira-gallery id=”751″]

Her yeni sezon başlangıcında yemek odalarında güven veren farklı tasarımlara imza atan Tepe Home mobilyanın 2018 yılı kataloğunda yer verdiği Tepe Home Mobilya Oscar Yemek Odası takımı saf bir güzelliğe sahip olan , sunduğu kalite ile fiyatını sormada alabileceğiniz lüks bir model.



Tepe Home Mobilya Oscar Yemek Odası saflığı ve temizliği temsilen bembeyaz renk seçimi ile yemek odalarınızı , salonlarınızı ışığı ile aydınlatacak fevkalade bir ürün. Tepe Home mobilya yemek odası takımında 4 sandalye ve 1 bank ile kombine edilmiş masif işçiliğinin ön plana çıktığı tamamı ahşap sabit yemek masası , uzun ahşap ayakları zarif kulpları ve çok bölmeli depolama alanları ile 4 kapaklı bölme ve 2 büyük çekmecwden oluşan konsol ve yine uzun ahşap ayaklı cam kapak ve cam rafları bulunan sizin vitrininizi çok hoş sergileyecek 2 kapaklı gümüşlük bulunmaktadır. Tepe Home yemek odası takımında 2 eksik bulunmaktadır farkedilmese bile yemek masası açılabilen uzayan masalardan değildir ve konsol ayna panosu yoktur.

Karanlık yemek odalarınızı aydınlatacak , yemek yerken size huzur verecek ve gümüşlerinizi rahatlıkla sergileyebileceğiniz vitrini bulunan lüks bir yemek odası arıyorsanız eğer Tepe Home Mobilya Oscar Yemek Odası Takımı taksitli fiyatları ile mağazalarda sizi bekliyor.

Add a Comment