Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Weltew Mobilya Vega Yatak Odası

[envira-gallery id=”990″]

Yurt içi ve yurt dışında büyük mobilya mağazaları bulunan Weltew mobilyanın 2018 yılı kataloğunda yer verdiği Weltew Mobilya Vega Yatak Odası çağdaş görünümü sanat dolu tasarımı ve müşteriyi sıkmayacak fiyat avantajları ile mağazalarda sizi bekliyor.



Weltew Mobilya Vega Yatak Odası milas ceviz ve beyaz renk uyumunun ahenkle dans ettiği , modern görünümün altında yatan doğallık esintilerinin sizi alıp götürdüğü fevkalade bir model. Weltew mobilya yatak odasında biri profil desenli diğeri aynalı olmak üzere 2 sürgülü kapaktan oluşan içinde pantolonluk ve çok sayıda rafı bulunan gardırop , iple asılan bulut şeklinde ayna pano ile kombine edilmiş desenli klapaları ile 4 çekmeceli şifonyer , gri renkte başlıkla lüks bir uyum yakalayan bazalı yada bazasız olarak alabileceğiniz karyola baza ve tek çekmeceli komodin bulunmaktadır.

Modern görüntüsü ile odanızın havasını değiştirecek , kalitesi ile uzun yıllar size eşlik edecek uygun fiyatlı Weltew Mobilya Vega Yatak Odası size önerebileceğimiz ürünlerdendir.

Add a Comment