Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Yön Avm Aker Baza Başlık Yatak Seti

Yön Avm Aker Baza Başlık Yatak Seti

Yatak odalarınızda konforlu bir uyku sunacak kaliteli bir çift kişilik baza arıyorsanız eğer Yön Avm mağazalarında satılan istediğiniz konfordan daha fazlasını size yatak hediyesi ile tavan yaptıracak olan Yön Avm Aker Baza Başlık Yatak Seti size çok uygun fiyatlara baza takımı sahibi yapacaktır.



Suntadan rahatsız ve yaralayıcı karyolalardan bıkmış olanlara veya ilk defa yatak odasını düzenlere büyük bir fırsat niteliğinde olan Yön Avm Aker Baza Başlık Yatak Seti lila rengi ile her tür mobilya ile uyum sağlamaktadır. Yön Avm baza takımında üzerine düğmeler ve dikiş izleri ile desen verilmiş , kolay açılır makasları ile geniş depolama alanı bulunan lüks görünümlü başlıklı baza ve çok rahat bir uyku sunan yazlık ve kışlık seçeneği olan çift kişilik visco yatak bulunmaktadır.

Derin ve keyifli bir uyku için sadece baza ve başlık yeterli olmaz bunun için baza takımı ile uyumlu birde yatak gerekmektedir bu kapsamda çift kişilik Yön Avm Aker Baza Başlık Yatak Seti kampanyalı fiyatı ile size tavsiyemizdir.

Add a Comment