İstikbal Mobilya Flora Bebek Odası Takımı

İstikbal mobilyanın yeni doğan bebeklerin sağlığı ve rahatı için ürettiği bebek odası takımlarının içinde renk , fiyat ve kalite üçlemesinden tam not alan İstikbal Mobilya Flora Bebek Odası Takımı fiyatının çok üstünde fonksiyonel bir yapıya sahip herkesin tercih ettiği bir modeldir.

İstikbal Mobilya Flora Bebek Odası Takımı turkuaz , su yeşili , krem ve kahve tonlarında üretilmiş olup bebeğinizin sağlığı göz önünde bulundurularak herhangi bir kanserojen madde içeren malzeme kullanılmamıştır. İstikbal mobilya bebek odasında uzayarak bebek karyolası olabilen yanında çekmeceli bölmesi bulunan sallanır oyun parkı tarzında beşik , 5 çekmeceli çamaşırlık ve 3 kapaklı geniş depolama alanı sunan gardırop bulunmaktadır.

Bebeğinizin doğumundan ergenliğine kadar severek kullanacağı , gösterişten uzak , uygun fiyatlı lakin çok kaliteli bir bebek odası tavsiyesi isterseniz eğer İstikbal Mobilya Flora Bebek Odası Takımı tam size göre bir seçim olabilir.