Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Mondi Mobilya Fora Genç Odası

[envira-gallery id=”287″]

Mondi mobilya modelleri arasında yeni sezonda üretilen genç odası modellerinin ortak noktası gençlerin hayal dünyasının bir yansıması olmasıdır ki bunun en güzel örneği ise şık görünümü ve fonksiyonel yapısı ile Fora genç odasıdır.



Mondi Mobilya Fora Genç Odası geniş odalarda hayat bulmak için tasarlanmış ki bunun sebebi ise geniş içeriğidir. Fora genç odası konsept olarak karyola , dolap , çalışma masası , şifonyer , kitaplık  ve komodinden oluşmaktadır. Genç odası sarı  , gri ve sonomo renk katelasından  oluşmaktadır. Takımın bütününde yerden yüksek konik ayaklar , kapaklarda fren sistemi , çekmecelerde yavaşlatıcı , sunta olarak kanserojen madde içermeyen e1 sınıfı malzeme kullanılmıştır. Genç odasındaki modüllerin özellikleri ise ; dolap 3 kapaklı ve her kapak farklı renk ve orta kapakta ayna bulunmaktadır. Karyola 90×190 boylarında ve sarı renkte başlığı bulunmaktadır. Komodin ve şifonyer klasik tarzdadır. Takımın şık modüllerinden çalışma masası 2 parçadan oluşmaktadır , alt modül bilgisayar masası , üst modül duvar rafı tarzındaki kısım. Fora kitaplık 1 kapaklı ve 1 raflı kapaksız bölmeden oluşmaktadır.

Mobilya fiyatları konusunda uygun , gençlerin kesinlikle ilgisini çekecek olan gösterişli ve işlevsel bir genç odası almak isteyenlere tavsiye edeceğimiz ürünlerin başında Mondi Mobilya Fora Genç Odası gelmektedir.

Fiyat Bilgisi ;

Add a Comment