Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Vanessa Mobilya Angelo Yemek Odası

[envira-gallery id=”1033″]

Modern avrupa modasına uygun yemek odaları bulunan Vanessa Mobilyanın 2017 yılında yüksek satış potansiyeli yakaladığından 2018 yılı kataloğunda da yer verdiği modeli Vanessa Mobilya Angelo Yemek Odası Takımı küçük odaları zengin yaşam alanlarına çeviren fiyatının çok üstünde bir kaliteye sahip tavsiye edilir bir model.



Vanessa Mobilya Angelo Yemek Odası anadolu cevize yakın bir renk tonunda üretilmiş olup içeriğinde konsol , konsol ayna pano , yemek masası ve 4 adet sandalye bulunmaktadır. Vanessa mobilya yemek takımında köşeli sistem gövde ile bir uzun ayak yapısına sahip estetik kulpları bulunan 4 kapaklı konsol ve ona eşlik eden oval konsol ayna pano ve 2 katmanlı üst tablaya sahip tamamı mebran olarak tasarlanmış açılır kapanır özelliği oşmayan yemek masası ve onla bütünleşmiş ahşap ayaklı , kahverengi deri kaplamalı 4 adet sandalye bulunmaktadır.

Vanessa mobilyadan fiyat performansı yüksek , kalitesini dışarı yansıtan ve modern görünümü ile dikkat çeken bir yemek odası takımı alacaksanız eğer size tavsiyemiz Vanessa Mobilya Angelo Yemek Odası olacaktır.

Add a Comment