Ladin Mobilya Çınar Yatak Odası

Her zaman daha iyiye vizyonunu hiç bozmayan Ladin mobilyanın çok satan yatak odaları arasında görünümü ve kalitesi ile ön plana çıkan Ladin Mobilya Çınar Yatak Odası Takımı fiyatına kıyasla çok sağlam ve modern bir modeldir.

Ladin Mobilya Çınar Yatak Odası ana rengin ceviz olduğu ve üstüne koyu mavi renkte işlemelerin yapıldığı daha önce hiç görmediğiniz bir anatomiye sahip fevkalade bir ürün. Ladin mobilya yatak odası takımında biri aynalı diğerinin üstünde mavi renkte çınar ağacı işlemesi olan 2 sürgülü kapaklı gardırop , gri , krem renklerinde konforlu başlık ile kombine edilmiş çift kişilik karyola baza , mavi tek çekmeceli komodin ve yuvarlak ayna panosu bulunan uzun ahşap ayaklı 3 çekmece ve 1 kapaktan oluşan şifonyer bulunmakta.

Farklılığı seven biriyseniz ve kaliteli , kullanışlı ve uygun fiyatlı bir yatak odasına ihtiyacınız varsa Ladin Mobilya Çınar Yatak Odası takımı tam size göre bir seçim olacaktır.