Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Bauhaus Hasır Mutfak Masa Sandalye Takımı

[envira-gallery id=”1099″]

Mutfağınızda , balkonunuzda yada bahçenizde kullanabileceğiniz gösterişli bir masa sandalye takımı arıyorsanız eğer Bauhaus mağazalarında satılan masa sandalye modelleri arasında fiyatını göz önünde bulundurduğumuzda mükemmel bir ürünü uygun fiyata alabileceğiniz Bauhaus Hasır Mutfak Masa Sandalye Takımı size önerebileceğimiz nadide ürünlerden bir tanesidir.



Bauhaus Hasır Mutfak Masa Sandalye Takımı koyu krem renk tonu ile her türlü ortama uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış olup kesinlikle kaliteden ödün verilmeden dizayn edilmiştir. Bauhaus masa takımında oturma kısımları ve yaslanma kısımları hasır işleme ayakları ahşap konik ayaklardan tasarlanmış 4 adet sandalye ve üstü kalın cam olarak dizayn edilmiş olan uzun ahşap ayaklı açılır kapanır özelliği olmayan yemek masası bulunmaktadır.

Bauhaus kalitesi ve güvencesi ile güzel görünümlü , kaliteli ve uygun fiyatlı bir masa sandalye takımı almak düşüncesindeyseniz eğer size tavsiye edebileceğimiz ürünlerin başında Bauhaus Hasır Mutfak Masa Sandalye Takımı olacaktır.

 

Add a Comment