Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Tırtıl Mobilya Mini Genç Odası Takımı

[envira-gallery id=”1139″]

Her zaman genç erkek ve kızların dikkatini çeken genç odalarını bünyesinde barındıran Tırtıl mobilyanın 2018 yılında büyük satış potansiyeli yakaladığı Tırtıl Mobilya Mini Genç Odası Takımı fiyatını göz önünde bulundurduğumuzda çok kaliteli olmasının yanında çok estetik bir tarza sahip fevkalade bir ürün.



Tırtıl Mobilya Mini Genç Odası Takımı kırmızı , beyaz ve mavi renklerinin birbiri ile her zamankinden daha güzel bir uyum içerisinde en iyi formuna kavuşmuştur. Tırtıl mobilya genç odasında altında 2 çekmece ve 1 boş bölme olan üstünde 2 kapaklı gardırop , küçük boyutlarda başlıkla bütünleşmiş uzun ayak yapısına sahip tek kişilik karyola , duvara asılan kapaklı raflı bölmesi bulunan bilgisayar masası şeklinde tasarlanmış çalışma masası ve 2 çekmeceli komodin bulunmaktadır.

Her yeni sezonda daha iyiye giden potansiyelde genç odalarına sahip olan Tırtıl mobilyadan çocuğunuz için gösterişli ve bir o kadar da uygun fiyatlı bir model alacaksanız Tırtıl Mobilya Mini Genç Odası Takımı tam size göre bir seçim olabilir.

Add a Comment