Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Vivense Mobilya Pandora Yatak Odası

[envira-gallery id=”1143″]

Yatak odaları ile modern çağa ayak uydurmayı her zaman bilen ve başaran Vivense Mobilyanın yeni sezon katalog çekimlerinde çok özenli davranıp müşteriye gerçek mobilyayı gösterdiği Vivense Mobilya Pandora Yatak Odası Takımı farklı bir mobilya akımı yaşatacak potansiyele sahip cazip fiyat kampanyaları ile satılan alınası bir üründür.



Vivense Mobilya Pandora Yatak Odası amerikan meşe renginin füme cam ve siyah renkte uzun metal ayak kombinasyonu ile sunulduğu çok tercih edilen modellerdendir. Vivense mobilya yatak odasında füme renkte içi gözüken kalın cam kapaklı , içinde ışıklı askı boruları , iç çekmeceleri olan 5 kapaklı gardırop , üzerine dikiş izleri ile desen verilmiş gri renkte başlık ile bütünleşmiş kendinden bazalı olarak tasarlandığından geniş depolama alanı olan karyola baza , elips şeklinde küçük bir ayna panosu olan 4 çekmeceli şifonyer ve uzun demir ayakları olan tek çekmeceli komodinler bulunmaktadır.

Son teknoloji sistemlerle donatılmış , gören herkesin beğenisini toplayan bir yatak odası arıyorsanız ve dolabınıza koyduğunuz eşyalarda gizliniz saklınız yoksa Vivense Mobilya Pandora Yatak Odası fiyatının çok üstünde bir kaliteyle sunulmuş fevkalade bir modeldir.

Add a Comment