Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Donat Mobilya Tutku Yatak Odası

[envira-gallery id=”951″]

2018 yılında müşterilerine sunduğu yatak odaları ile beğeni toplayan Donat Mobilyanın country tarzında ürettiği tek model olan Donat Mobilya Tutku Yatak Odası iç açıcı bir güzelliğe sahip olmasının yanında kaliteyi uygun fiyatlara alabileceğimizin en büyük örneklerindendir.



Donat Mobilya Tutku Yatak Odası tamamı mat beyaz olmakla birlikte kapak , klapa ve taçlarda kullanılan pudra rengi yuvarlak desenler takımın ambiansını olumlu yönde etkilerken yeni moda eğimli uzun ahşap ayak yapısı yatak odasının kendini göstermesini sağlayan bir diğer faktör olmuş. Donat Mobilya yatak odasında ortadaki 2 kapak aynalı olmak üzere 6 kapaktan oluşan içinde pantolonluk ve çol sayıda raf bulunan geniş gardırop , oval kesim ayna pano ile bütünleşmiş olan 4 çekmeceli şifonyer , düğme desenli pudra rengi başlık ile kombine edilmiş kendinden bazalı karyola ve uzun ayak yapısı ile tek çekmeceli komodin bulunmaktadır.

Country tarzdan hoşlanan yada beyaz renkte huzur veren bir yatak odası tavsiyesi isteyenlere önerebileceğimiz en nadide modellerden Donat Mobilya Tutku Yatak Odası çok uygun fiyatlara Donat Collection Mobilya mağazalarında sizleri bekliyor.

Add a Comment