Kupa Mobilya Rabbit Bebek Odası

Bebeğinize büyüyene kadar eşlik edecek görkemli bir bebek odası takımı arıyorsanız Kupa mobilyanın hem kız hem erkek bebekler için ortak kullanımı olan yeni sezonun çok satan modellerinden Kupa Mobilya Rabbit Bebek Odası Takımı kampanyalı fiyatları ile mağazalarda siz değerli müşterilerini beklemekte ayrıca bebeklerinizinde böyle güzel bir takımı beklediğinden hiç şüphemiz yok.

Kupa Mobilya Rabbit Bebek Odası mat beyaz renk tonunda üretilmiş olup bazı kısımlarda desenli parçalarda kullanılmıştır. Kupa mobilya bebek odasında yan tarafında ve altında çekmeceleri bulunan bebeğiniz büyüdüğünde de kullanabilmeniz için karyola olabilen beşik , altında 2 küçük çekmecesi olan 2 kapaklı gardırop ve 5 çekmeceli şifonyer bulunmaktadır ayrıca beşik oyun parkı olarakta kullanılabilmektedir.

Bebeğinizin sağlığına olumsuz bir etki bırakmayacak , lüks görünümlü bir bebek odasına uygun fiyatlara sahip olmak istiyorsanız Kupa Mobilya Rabbit Bebek Odası Takımı tam size göre.