Ev Shop Civil Bebek Odası Takımı

Ev Shop Bebek Odası Takımı

Ev Shop Bebek Odası Takımı Fiyatları ile her zaman tercih edilebilecek bir alışveriş mağazası olduğunu uzun zamandır herkesin kabul ettiği bir firma olup Ev Shop Bebek Odası Modelleri arasında yer alan Civil adı verilmiş kaliteli bir ürün olan bu tasarım mağazalarda elden taksitle satın alabilmek üzere sizleri beklemekte.

Turuncu ve beyaz renk bütünlüğünde sunulmuş olan Ev Shop Civil Bebek Odası Takımı içeriğinde uzayarak bebek karyolası olabilen sallanır beşik , 2 kapaklı gardırop , 4 çekmece ve 1 kapaklı bölmeden oluşan şifonyer yer almakta olup sadece bebeğiniz için değil büyüdükten sonra çocuk odası olarakta kullanabileceksiniz bu ürünü.

Ev Shop Bebek Odası Fiyatlarındaki indirimli kampanyalar devam ederken yeni doğan çocuğunuza hak edeceği bir yaşam alanı sunmak çok daha ucuzdur.