Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Gaysan Mobilya Açılır Kapanır Duvar Yatağı

[envira-gallery id=”1182″]

Evinde geniş alanlar bulamayanlar için tasarlanmış olan akıllı duvar yataklarından almayı düşünüyorsanız Gaysan mobilya mağazalarında tam aradığınız gibi bir ürün olan Gaysan Mobilya Açılır Kapanır Duvar Yatağı küçük alanlarda büyük işler başaran ve küçük fiyatlara sahip olabileceğiniz tam bir tasarım harikasıdır.



Gaysan Mobilya Açılır Kapanır Duvar Yatağı tamamı beyaz renkte tasarlanmış olup size sunduğu çok fonksiyonlu yapısı ile mükemmel bir performans ürünüdür. Gaysan mobilya duvar yatağı ilk bakıldığında dışardan kenarlarında 2 adet tekli dolabı olan sade görünümlü raflı bir çalışma masası gibi görünüyor lakin içinde 35 cm lik bir alana gizlenmiş çift kişilik bir açılır kapanır duvar yatağı gizleniyor. Duvar yatağının altında destekleri olduğundan üstündeki ağırlığın bir önemi olmuyor ve yan tarafındakş dolaplarda size geniş depolama alanı sunuyor.

Kutu gibi bir eviniz var ve kendinize yermi açmaya çalışıyorsunuz yada evinize çok misafir geliyor ve pratik bir yatakmı istiyorsunuz eğer böyleyse aramalarınıza son verin ve Gaysan Mobilya Açılır Kapanır Duvar Yatağına kampanyalı fiyatı ile sahip olun.

Add a Comment