Loda Mobilya Numa Yatak Odası

Loda mobilyanın yatak odaları arasında 2018 modasına uygun olarak tasarlanmış son teknoloji ile donatılmış modeli Loda Mobilya Numa Yatak Odası Takımı orta halli bir fiyatla alınabilecek en lüks yatak odalarının başında gelmektedir.

Loda Mobilya Numa Yatak Odası tamamı yerli ceviz renk tonunda tasarlanmış olup modern görünümü ile odanıza olumlu bir enerji katacak şahane bir model. Loda mobilya yatak odasında özel mekanizması sayesinde 3 sürgülü kapak sistemi ile tasarlanmış çol sayıda raf ve ışıklı askı borusu bulunan gardırop , U şeklinde kolay temizlik imkanı sunan şifonyer ve komodinler ve son olarakta tamamı sunta olup bazalı veya bazasız olarak alabileceğiniz çift kişilik karyola baza bulunmakta.

Loda mobilyadan yatak odası alacaksanız ve verdiğiniz fiyatın  paranın karşılığını görmeyi umut ediyorsanız size önerimiz Loda Mobilya Numa Yatak Odası olacaktır.