Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Kelebek Mobilya Poly Genç Odası

[envira-gallery id=”701″]

Kaliteyi uygun fiyatlara almak isteyenlerin çok tercih ettiği mobilya devlerinden Kelebek mobilyanın gururla sunduğu genç odalarından olan Kelebek Mobilya Poly Genç Odası modern görünümü , sağlam yapısı ve yapımında kullanılan birinci sınıf malzemeleri ile dikkat çekiyor.



Kelebek Mobilya Poly Genç Odası su yeşili ve açık ceviz renk tonlarında tasarlanmış olan gençlerin evlenip yuvadan uçuncaya kadar çok rahat bir şekilde kullanabileceği görenlerin kesinlikle iyi izlenimlerle gözlemleyeceği nadide bir ürün. Kelebek mobilya genç odasında su yeşili ve krem renklerde 3 kapak ve 2 çekmeceden oluşan nokta kulplu dolap , üzerinde duvar rafı bulunan ,uzun ahşap ayaklı sade görünümlü çalışma masası , açık raflı ve kapaklı bölmeleri bulunan bir çok kitap alabilecek şık görünümlü kitaplık ve yerden yüksek duruş sergileyen uzun ahşap ayaklı , modern başlığı bulunan tek kişilik karyola baza bulunmaktadır.

Çocuğunuzun çok ilgili bir biçimde benimseyeceği , uzun yıllar sizinle birlikte sapa sağlam ayakta duracak , kalitesini dışarı yansıtan ve uygun fiyatları bulunan lüks bir genç odası arayan kişilerdenseniz eğer Kelebek Mobilya Poly Genç Odası takımı tam size göre bir seçim olacaktır.

Add a Comment