Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Gencecix Mobilya Bella Bebek Odası Takımı

[envira-gallery id=”1270″]

Bebek odası alacakların öncelikli tercih ettiği markaların başında gelen Gencecix mobilyanın son yıllarda tasarladığı en iyi modellerden biri olup aynı zamanda fiyat olarakta cebinizi yakmayacak olan Gencecix Mobilya Bella Bebek Odası Takımı bebeğinizin ergenliğe ulaşana kadar kullanabileceği şahane bir takımdır.



Gencecix Mobilya Bebek Odası Takımı tamamı mat beyaz renk tonu ile hem kız hem erkek bebekler için kullanılabilir şekilde tasarlanmış olup modern teknoloji ile donatıldığından bebeğiniz 3 4 yaşına geldiğinde çöp olacağına bebek karyolası olan uzayan beşiği sayesinde 15 yaşına kadar çocuğunuz kullanabilecektir. Gencecix mobilya bebek odasında üzeri profil desenli olup takımın tamamı yuvarlak takoz ahşap ayakları vardır. Bebek odasında 2 cam kapak , 2 normal kapaktan oluşan 4 kapaklı gardırop , desenli ayna panosu olan 4 çekmeceli şifonyer , altında ve yanında çekmeceli bölmeleri bulunan bebek karyolası olan uzayan beşik bulunmakta.

Bebek odası alacaksanız ve fikir sahibi değilseniz size yüksek performans sunacak aynı zamanda uygun fiyat avantajı ile çok büyük bir kampanya ürünü olan Gencecix Mobilya Bella Bebek Odası Takımı sizin için çok iyi bir seçim olacaktır.

Add a Comment