Vivense Mobilya Country Bebek Odası Takımı

Vivense Mobilya Bebek Odası Takımı

Vivense Mobilya Bebek Odası Modelleri ile her yıl çok sayıda ailenin yeni doğmuş bebekleri için muhteşem yaşam alanları sunan kaliteli markalar arasında size aradığınızı sunabilecek bir firma konumunda olup Vivense Mobilya Bebek Odası Takımları Fiyatları da en az ürünler kadar müşterilerin hoşuna gitmektedir bu sebeple bu ürünü incelemenizi öneririz.

En iyi bebek odası tavsiyesi olarak sunulabilecek bu ürün adından da anlaşılacağı üzere Country tarzında üretilmiş beyaz renginin hakim olduğu bir model olup içeriğinde altında ve yanında çekmeceli bölmeleri bulunan uzun dekoratif ayakları ile bir bütün olmuş sallanabilen ve uzayan bebek karyolası , 3 çekmeceli çamaşırlık ve 4 kapaklı 2 çekmeceli uzun ayaklı aynalı gardırop bulunmaktadır.

Vivense Mobilya Bebek Odası Fiyatları kampanya dahilinde 3.856 liradan sunulmakta bu sebeple başka markalara çok para vermeyin bu ürünü tercih edin.