Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Evgör Mobilya Fethiye Koltuk Takımı

Evgör Mobilya Fethiye Koltuk Takımı

Yemek odanız ile uyumlu salon takımı , rahat televizyon izlemeniz için oturma grubu yani çok fonksiyonlu koltuk takımları ile mobilya modasına öncülük yapan Evgör mobilyanın yeni sezknla birlikte satışına başladığı çekyat ve kanepe takımının birleşimi bir havaya sahip Evgör Mobilya Fethiye Koltuk Takımı avandard tarzına göre uygun fiyatlı bir üründür.



Avangard koltuk takımlarına özenilerek tasarlanmış lakin günlük kullanım içinde ideal bir ürün olan Evgör Mobilya Fethiye Koltuk Takımı mavi ve kül rengi konsepti ile gören herkesin beğenisini kazanıyor. Evgör oturma grubunda oturma yerleri desenli kumaştan , sırt bölgeleri düğmeli kapitone işlemeli , çivi tarzında uzun ahşap ayaklarla bütünleşmiş , renk ve tasarım uyumunun şahane bir şekilde düşünüldüğü 2 koltuk , 2 berjer bulunmakta ve takım içeriği olarak 3+3+1+1 şeklinde satılmaktadır.

Avangard mobilyalarınızda birebir uyum sağlayacak üretim olarak olmasa da tasarım olarak avangard bir koltuk takımı olan Evgör Mobilya Fethiye Koltuk Takımı bir koltuk takımında aradığınız her bir özelliği size çok uygun fiyata sunan tam bir konfor abidesidir.

Add a Comment