Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Gündoğdu Mobilya New Yemek Odası

[envira-gallery id=”569″]

Kaliteyi uygun fiyatlara almak isteyen çoğu kişinin alışveriş adresi olan Gündoğdu mobilya mağazalarında yer alan yemek odaları arasında 2018 yılına hızlı bir giriş yapan Gündoğdu Mobilya New Yemek Odası geniş konsepti ve kullanışlı yapısı ile yeni sezonda bir çok evde yer bulacağa benziyor.



Gündoğdu Mobilya New Yemek Odası tamamı süt beyaz renkte tasarlanmış , halkalı uzun ahşap ayakları bulunan , melodi şeklinde meralik kulplarla servis edilmiştir. Gündoğdu mobilya yemek odası takımının içinde tam boy ayna pano ile kombine edilmiş üzeri işlemeli 2 sürgülü kapaktan oluşan konsol , siyah renkte cam kapaklı , cam raflı ve altında 2 adrt çekmecesi bulunan gümüşlük , tv sehpası ve tv ünitesi arasında kalmış zarif bir duvar ünitesi ve 4 tane beyaz deri kaplama sandalye ile bütünleştirilmiş olan yemek masası bulunmaktadır.

Geniş bir yemek odanız varsa ve tamamıyla bembeyaz bir yemek odası arıyorsanız eğer ucuz gündoğdu mobilya fiyatları ile alabileceğiniz Gündoğdu Mobilya New Yemek Odası tam size özel bir ürün olabilir.

Add a Comment