İstikbal Mobilya Santa Baza Takımı

İstikbal Mobilya Santa Baza İstikbal Mobilya Santa Baza

İstikbal Mobilya tarafından tasarlanmış yatak odalarınızın havasını değiştirecek İstikbal Mobilya Bazalar arasında göz alıcı tasarımı , odanızın ışığını mükemmel bir şekilde kullanacak renk seçimi ve dağınıklıkları toplayacak alt depolama alanı ile İstikbal Mobilya Santa Baza Takımı şahane görüntüsü ile sizi kendinizden almaya yetecek bir modeldir.

İstikbal Mobilya Çift Kişilik Baza hardala dönük renk tonu ile çok modern bir görünüme bürünmüş , her tarzda yatak odası ile çok şık bir uyum sağlayacak en lüks baza modellerinden bir tanesidir. İstikbal Mobilya Baza Başlık Takımında içerik olarak üzerinde düğmeler ve dikiş izleri ile mükemmel bir desen verilmiş , kızakları sayesinde kolaylıkla takıp çıkarılabilecek İstikbal mobilya başlık ile kombine edilmiş uzun ahşap ayak yapısına sahip geniş depolama alanı bulunan , yeni nesil makasları ile çok kolay bir şekilde açılıp kapanabilen İstikbal mobilya çift kişilik baza bulunmaktadır.

İstikbal Mobilya Baza Fiyatları alışveriş merkezlerinde satılan üç kuruşluk modeller ile karşılaştırdığınızda biraz pahalı gibi görünse de kalitesini , kullanılan malzemeleri ve mükemmele yakın eşsiz tasarımını göz önünde bulundurduğumuzda kesinlikle pahalı olmayan İstikbal Mobilya Santa Baza Takımı size tavsiye edebileceğimiz en özel modellerden bir tanesidir.