Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Evidea Mobilya Patiko Büyüyen Beşik

Evidea Mobilya Patiko Büyüyen Beşik

Evidea Mobilya Beşik Modellerinde son yılların en çok beğenilen tarzı olan büyüyen beşik yada uzayan beşik olarak bilinen ürünlere ağırlıl vermiş olup bu kapsamda çok tercih edilen Evidea Mobilya Patiko Büyüyen Beşik hem kız hem de erkek bebekler için ideal olan , bebeğinizin ergenliğine kadar kullanabileceği şekilde tasarlanmış ucuz Evidea Mobilya Beşik Fiyatları ile müşterilerini bekleyen şahane bir performans ürünüdür.



İskeleti beyaz olan Evidea Mobilya Uzayan Beşik Modellerinde kız erkek ayırmak için üzerine plastik ayaklarda ve süslemelerde mavi , pembe gibi ayıraçlar kullanılmış. Altında 2 adet büyük sayılabilecek çekmecesi bulunan Evidea Sallanan Beşik gayet güvenli olan kırılmaz ve bebeğinizin sıkışamayacağı korumalıkları olan , yan kısmında bir adet kapaklı bölmesi olan , sallanabilir özelliği ortadan kaldırılarak oyun parkı olarakta kullanılabilen bir modeldir. Evidea Bebek Beşik bebeğiniz büyüdükten sonra çöp olmasın diye uzayıp karyola olabilme özelliğine de sahiptir.

Evidea Büyüyen Beşik Fiyatları piyasada birçok markanın ve firmanın sattığı sıradan normal bebek beşik fiyatları ile aynı seviyelerde olduğundan eğer ki beşik almayı düşünüyorsanız bu kesinlikle Evidea Mobilya Patiko Büyüyen Beşik olmalıdır.

Add a Comment