Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Bambi Puflu Köşe Koltuk Takımı

Bambi Puflu Köşe Koltuk Takımı

Bambi Köşe Koltuk Modelleri ile gören herkesin beğenisini kullanan herkesin tavsiyelerini kazanan elit markalardan biri olup yeni sezonda sunduğu Bambi Puf Modelleri ile köşe takımlarını birleştirme modası bir hayli beğenilmiş durumda olduğundan Bambi Puflu Köşe Koltuk Takımı Modelleri kafasında bir fikir olmayanların bile ilgisini çekmiş durumdadır.



Bambi Köşe Takımları arasında en çok tercih edilen modeller arasında yer alan , yanında L koltuk ile takım yapılmış puf bulunan ve çok özellikli olmasına rağmen cazip Bambi Köşe Koltuk Fiyatları ile satılmakta olan Perla ismi verilmiş takım mağazadaki en pahalı ürün olma özelliğini taşısada parasının her kuruşunu hak etmektedir.

Bambi Puflu Köşe Koltuk Takımı açık vizon renk tonunda tasarlanmış , dikdörtgen şeklinde yüksek ayak yapısına sahip , yan kısmında sandıklı bir sehpası bulunan , üzerinde dikiş izleri ile desenler bulunan ve renk renk kırlentler ile rahatlığı ön plana çıkarılmış Bambi L Koltuk ve koltukla birebir aynı kumaşa ve desene sahip Bambi Puf bulunmaktadır.

Bambi Köşe Takımı Fiyatları 3800 liradan başlamakta ve 10.600 liraya kadar çıkmakta olup paylaştığımız model mağazalarda satılan en iyi ürün olduğundan en pahalı olanıda odur. Eğer ki ucuz değilde kaliteli bir köşe koltuk takımı almak düşüncesiyle mağazaya geldiyseniz Bambi Puflu Köşe Koltuk Takımı sizin için önerilerimiz arasındadır.

Add a Comment