Çilek Mobilya Mocha Baby Bebek Odası

Bebeğinizin büyümesinde yardımcı etkenlerin başında gelen bebek odalarında işin uzmanı olan Çilek mobilyadan bebeğinizin sağlığını ön planda tutan Çilek Mobilya Mocha Baby Bebek Odası hem bebeğinizi hemde fiyatı ile cebinizi düşünen tercih edilebilir bir model.

Çilek Mobilya Mocha Baby Bebek Odası tamamı variant renktedir yani açık meşe tarzında bir tondur. Çilek mobilya bebek odası takımı küçük çaplı bir modeldir sebebi ise içeriğinde çok şey bulunmamasıdır. Çilek bebek odasında araları dar beyaz korumalıklı geniş bir bebek karyolası , nokta kulpları bulunan 3 çekmeceli çamaşırlık ve 2 kapaklı dolap bulunmaktadır. Bebek karyolasının altı yüksek olduğundan kolay temizlenebilir. Çilek mobilya bebek odalarında kesinlikle kanserojen madde içeren malzeme kullanılmamaktadır.

Bebeğinizin sağlıklı bir şekilde büyürken hayal gücününde aynı orantıda yükselmesini sağlayacak olan Çilek Mobilya Mocha Baby Bebek Odası uygun fiyatı ile size tavsiyemizdir.