Doğrucan Mobilya Lovato Bebek Odası Takımı

Doğrucan Mobilya Bebek Odası Takımı

Doğrucan Mobilya Bebek Odası Modelleri arasında yer alan , hem kız bebek hem de erkek bebekler için uygun olduğu için özellikle birden fazla çocuk düşünen ebeveynlerin tercih ettiği ayrıca Doğrucan Mobilya Bebek Odası Fiyatlarındaki cazip teklifler sayesinde olması gerekenin çok altında rakamlara satılan Lovato adı verilmiş bu eşsiz takım size ve bebeğinize yeni yaşamında büyük kolaylıklar sağlayacaktır.

Doğrucan Mobilya 2019 Bebek Odaları arasında yer alan , açık meşe , metalik kahve , beyaz ve sarı renk bütünlüğünde dizayn edilmiş çok renkli bir ürün olan , kız yada erkek fark etmeksizin kullanılabilecek olup içeriğinde altında çekmeceleri bulunan bir sallanır bebek beşik , 3 kapaklı gardırop , 1 kapaklı ve 3 çekmeceli bölmeden oluşan şifonyer yer almaktadır.

Doğrucan Mobilya Bebek Odası Takımları arasında bir seçim yapmak isterseniz yada aklınızda hiç bir marka yada model yoksa sizin için önerebileceğimiz Lovato son derece kullanışlı ve lüks görünümlü bir modeldir hem de sadece 4.075 liraya satılmaktadır.