Koçtaş Ahşap Kamelya

Koçtaş Ahşap Kamelya Modelleri

Koçtaş Ahşap Kamelya Modelleri yaz aylarının gelmesi ile birlikte çok aranan bahçe mobilyaları arasında kendine yer bulmuş olan , çok fazla maliyeti olmamasının yanı sıra bahçenize oldukça zengin bir hava katacak tercih edilir bir üründür bu kapsamda Koçtaş Ahşap Kamelya Fiyatları bir çok firmaya göre uygun rakamlardan oluştuğu için bu firmayı tercih etmenizi öneririz.

6 farklı renk seçeneğine sahip olan üründe en fazla tercih edilen model sizler için paylaştığımız üzerinde sadece koruyucu vernik bulunan sağ ağaç modelidir. Koçtaş Ağaç Kamelya Modellerinde fiyat sabit olup %6 indirim ile birlikte 3.399 lira yerine 3.199 liraya satılmaktadır.

Ortasında bir ahşap piknik masası bulunan , 6 kişinin rahatlıkla oturabileceği , kolay geçiş yapabileceğiniz boşlukları bulunan , yağmur ve kurtlanmalara karşı özel ağaçlarla üretilmiş Koçtaş Kamelya Modellerinde uygulanan lambri döşeme çatı şıngıl madde ile kaplanmış oldukça lüks bir görünüme kavuşmuştur bu sebeple sizlere tavsiyemizdir.