Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Esme Avm Milano Koltuk Takımı

Esme Avm Koltuk Takımı Modelleri 2020 yılında da elden taksitle alışveriş yapmak isteyen müşterilerin ilk uğrak noktaları arasında yer almakta olup eğer bu tarz bir mobilyaya ihtiyacınız varsa mobilya modelleri arasında en çok tercih edilen bu ürünlere Esme Avm Koltuk Takımı Fiyatları 2020 kampanyaları ile sahip olmanız mümkündür.

Esme Avm Koltuk Takımı Modelleri
Esme Avm Milano Koltuk Takımı

Milano adı ile satılmakta olan sizlerin beğenisine sunduğumuz bu ürün kül rengi ve bordo renk kombinasyonunda satışa sunulmuş olduğundan bir çok mobilya ile uyum sağlayan bir tasarımdır. Uzun ahşap ayakların üzerinde gayet zarif bir tarzı bulunan , kol ve sırt bölümlerinin düğmeler ile desen yapılmış olması gayet zengin bir görünüme bürünmesine sebebiyet vermiştir.

Esme Avm Elden Taksitle Koltuk Takımı almak için en doğru adresler arasında yer almakta olup 455 lira elden taksitle satılmakta olan ayrıca 300 lira para puan hediyesi bulunan , 3+3+1+1 şeklinde 2 tane üçlü koltuk 2 tane tekli koltuktan oluşmaktadır. Eğer elden taksitle ödeme yapacaksanız bu ürünü değerlendirmenizi öneririz.

Add a Comment