Bellona Mobilya Tek Kişilik Baza

Bellona Mobilya Tek Kişilik Baza Modelleri arasında yer alan Tilda genç odası takımı ile birlikte takım içeriğinde yer alan ayrıca isteyenler için tekil olarakta satışa sunulan bu eşsiz sağlamlık ve şahane görüntüye sahip ürün Bellona Mobilya Tek Kişilik Baza Fiyatları yeni sezon 2021 indirimleri ile 1.480 liraya mağazalarda sizleri beklemektedir.

Bellona Mobilya Tek Kişilik Baza Modelleri
Bellona Mobilya Tek Kişilik Baza

Tamamen koyu gri renk tonunda üretilmiş olan Tilda ismini verdikleri Bellona Mobilya Tek Kişilik Bazayı 2021 kampanyası ile oldukça uyguna geldiğinden çok tercih edildiği için sizlerle paylaşma ihtiyacı duyduk.

Fırınlanmış ahşap ayakları çapraz şekilde bağlanmış ürünün üzeri desenli kaliteli bağlığı , kolay açılabilir geniş depolama alanı ile oldukça güçlü bir üründür ayrıca Bellona Mobilya Tek Kişilik Baza 2021 kataloğunun en iyi ürünleri arasında yer almaya adaydır. Bu ürünü genç odası takımı ile birlikte set halinde alacaksanız Tilda isimli modele yönelmelisiniz.