Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

İstikbal Mobilya Büyüyen Bebek Karyolası

İstikbal Mobilya Bebek Karyolası Modelleri arasında son bir kaç yıldır yer bulan Flora ismini verdikleri bu ürün büyüyen beşik yada uzayan beşik olarak ta bir çok müşteri tarafından yakınlarına önerilmektedir bu kapsamda sizler için paylaşma gereği duyduğumuz bu ürün bebek kataloğunda yer alan sayılı ürün arasında en çok satın alınan modeldir ayrıca yeni yıl ile birlikte İstikbal Mobilya Büyüyen Bebek Karyolası Fiyatları çok uygun seviyelere inmiştir.

İstikbal Mobilya Bebek Karyolası Modelleri
İstikbal Mobilya Bebek Karyolası

Çok güzel bir renk seçimine sahip olan İstikbal Bebek Karyolası 2021 yılı ürünleri arasında hem erkek bebek hem de kız bebekler için uygun şekilde dizayn edilmiştir. Tasarım olarak sallanabilir özelliğinin yanı sıra bebeğiniz büyüdüğünde çöp olmaması için çocuk yatağı olarak ta kullanılabilmektedir. Yan tarafında 3 tane çekmeceli bölmesi ve bebek alt değiştirme yeri bulunan Flora isimli bu ürün sizi mutlu etmeye yetecektir.

İstikbal Mobilya Büyüyen Bebek Karyolası Modelleri karşılaştırıldığında en çok beğenilen ve tasarım olarak en iyi dizayn edilmiş Flora mağazalarda sizleri beklemekte ayrıca sizlere önerebileceğimiz en iyi ürünlerden biridir.

Add a Comment