Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Kids&Teens Pandy Baby Bebek Odası

[envira-gallery id=”317″]

Kids&Teens markası Alfemo mobilyanın bebek odaları ve genç odalarını farklı bir marka altında toplamak için kurduğu bir şirket. Kids&Teens mobilya modelleri genelde bebek odaları üzerinedir.



KidsandTeens Pandy Baby Bebek Odası Yeni sezonda ürettikleri hem kız hem erkek bebekler için uygun , beyaz yeşil ve sonomo renklerinin hakim olduğu çok fonksiyonel yapısı ile beğeniye sunuldu. İçeriğinde sallanır beşik , dolap ve çamaşırlık bulunmaktadır. Pandy beşik 2 yönlü olarak kullanılabilmektedir ; sallanan beşik yada uzayan bebek karyolası olarak ayrıca altında bulunan çekmeceler sayesinde depolama alanı yan tarafında bulunan kapaklı bölmeyi alt değiştirme modülü şeklinde kullanabilirsiniz. 3 kapak ve 2 çekmeceden oluşan dolap ve çekmeceli çamaşırlığın üzerinde boy boy bölmelere bebeğinizin küçük eşyalarını koyabilirsiniz.

Kanserojen madde içermeyen e1 sınıfı suntadan üretilmiş , üzerlerinde komik hayvan figürleri olan , uygun fiyat avantajı , kullanışlı yapısı ve şık görünümüyle KidsandTeens Pandy Baby Bebek Odası bütün anne ve babalara tavsiyemizdir.

Add a Comment