Gündoğdu Mobilya Empoli Şifonyer

Gündoğdu Mobilya Şifonyer Modelleri 2021 kataloğunun en gözde ürünleri arasında yer almakta bu kapsamda bu ürünler karşılaştırıldığında ister makyaj masası isterseniz de şifonyer olarak kullanabileceğiniz Empoli isimli bu model mağazalarda uygulanmakta olan Gündoğdu Mobilya Şifonyer Fiyatları 2021 kampanyası ile sizleri mağazalara davet ediyor.

Gündoğdu Mobilya Şifonyer Modelleri
Gündoğdu Mobilya Empoli Şifonyer

Tamamı anadolu ceviz renginde tasarlanmış olduğundan zarif bir tarza sahip olan Empoli şifonyer uzun ayaklar üzerinde duran , 2 tane büyük çekmeceli bölme ve 1 kapaklı bölmenin yanı sıra 1 tane küçük makyaj çekmecesi bulunan bir modeldir.

Gündoğdu Mobilya Şifonyer 2021 Kampanyası ile birlikte yanında dikdörtgen ayna panosu ile birlikte 830 liraya mağazalarda sizleri bekliyor.