Macitler Mobilya Bergama Yatak Odası

Macitler Mobilya Bergama Yatak Odası Macitler Mobilya Bergama Yatak Odası

Macitler Mobilya Yatak Odası Modelleri çok nadir karşınıza çıkacak olan mobilyanın doğasına uygun , odayı tam anlamıyla kaplayan ve varlığını hissettiren takımlardan oluşmakta ve bununla doğru orantılı olarak Macitler Mobilya Yatak Odası Fiyatları piyasada yer alan sıradan modellerden biraz daha pahalı olmakta bu sebeple çok ucuz bir takım arayışında değilseniz Macitler Mobilya Bergama Yatak Odası Takımı sizin için çok ideal bir ürün olacaktır.

Açık meşe ve metalik kahve renklerinin hayat verdiği Macitler Mobilya 2019 Yatak Odası Takımları serisinin ilk ürünü olan , oldukça geniş bir model olduğundan küçük odalara sığmayacak bir takım olan Macitler Mobilya Bergama Yatak Odasının takım içeriğinde ekstra büyük boyda deri döşeme üzerinde geometrik şekiller bulunan başlık ile kombine edilmiş çift kişilik karyola , altıgen ayna panolar ile kombine edilmiş uzun ayaklara sahip 6 çekmeceli olarak dizayn edilmiş Macitler Mobilya Şifonyer , biri aynalı olmak üzere 3 sürgülü kapaklı içinde çok sayıda raf ve askı borusu bulunan ayriyeten pantolonlukta olan Macitler Mobilya Gardırop ve tek çekmeceli olarak tasarlanmış estetik bir görünümü olan uzun ayakları ile Macitler Mobilya Komodinler bulunmaktadır.

Macitlet Mobilya Yatak Odalarının her biri birbirinden güzel ve kullanışlı olduğu kadar kaliteli ürünlerden oluşmakta olduğundan hangi modeli alsanız pişman olmayacaksınız lakin bizim size önerimiz modern görünümü ile Macitler Mobilya Bergama Yatak Odası Takımı olacaktır.