Hys Avm Alg Yatak Odası Takımı

Hys Avm Yatak Odası Modelleri 2021 koleksiyonunun en beğenilen ürünlerinden bir tanesi olan Alg silver adı ile müşterilerin aklında yer edinmiş bu ürün zengin bir görünüme sahip olmasının yanı sıra kullanışlı ve bir o kadar da fonksiyonel bir üründür ayrıca 2021 Hys Avm Yatak Odası Takımı Fiyatları kampanyalı olarak sizleri mağazalara beklemektedir.

Hys Avm Yatak Odası Modelleri
Hys Avm Yatak Odası Takımı

Tamamen metalik gri renginde olan ve çok sayıda ayna ile süslenmiş olan bu ürün içerik olarak oldukça zengin olup tasarım olarak geniş başlığa sahip olan , geniş depolama alanı bulunan çift kişilik bazalı karyola , üzerinde dikey ayna parçaları olan 2 sürgülü kapaklı gardırop , uzun ayaklı tek çekmeceli komodinler ve son olarak makyaj masasına benzeyen şifonyer yer almaktadır.

Kampanyalı Hys Avm Yatak Odaları 2021 yılında sizlerin odalarını doldurmaya devam ederken cebinizi rahatsız etmeyecektir. Bu sebeple elden taksitle 15 aya varan vade seçenekleri ile bu ürünü değerlendirmenizi isterim.