Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Meltem Mobilya Verde Bilgisayar Masası

Meltem Mobilya Bilgisayar Masası Modelleri 2021 – 2022 koleksiyonunun ilk ürünü olan erde ismini verdikleri sizler için paylaştığımız bu ürün çok fonksiyonlu bir yapıya sahip olan tercih edilir modeller arasında insanların en çok ilgi duyduğu üründür şuan satış mağazalarında indirimli Meltem Mobilya Bilgisayar Masası Fiyatları ile sizleri bekleyen bu ürün ister çalışma masası , ister bilgisayar masası isterseniz de ders masası olarak kullanılabilecek tavsiye edeceğimiz bir üründür.

Meltem Mobilya Çalışma Masası Modelleri
Meltem Mobilya Verde Bilgisayar Masası

Verde isimli bu ürün model olarak göze hitap eden bir tasarıma sahiptir. Renk seçimi olarak altın rengini ve beyazı bir arada kullandıkları bu ürün 4 parçadan oluşmaktadır. 2 Çekmeceli ve 1 açık raflı bölmesi bulunan alt kısım , altın renkte metal ayaklar üzerinde duran çalışma masası , duvara asılmış tek kapaklı modül ve son olarak yine duvara asılan duvar rafından oluşmaktadır.

Meltem Mobilya Bilgisayar Masası kampanyası 2021 indirimleri ile olması gerekenden daha uygun rakamlara satılmaktadır bu sebeple çocuğunuza ders masası yada kendinize ofis masası olarak kullanabileceğiniz bir ürün arıyorsanız bu ürünü değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Add a Comment