Çilek Mobilya Genç Odası Gardırop

Çilek Mobilya Genç Odası Gardırop modelleri fiyatları özellikle gençlerin en çok ilgi duyduğu ürünler arasında yer almaktadır. Hem modaya uygun tasarımları hem çok özel renk seçimleri hem de kullanışlı iç dizaynı ile hem ebeveynlerin hem de kullanacak olan gençlerin ilgisini çeken bu ürünler arasında yer alan aşağıda resmini de sunduğumuz bu ürün Çilek Mobilya Genç Odası Gardırop Fiyatlarında uygulanan indirimlerden en büyük payı alan modeldir.

Çilek Mobilya Genç Odası Gardırop Modelleri Fiyatları
Çilek Mobilya Genç Odası Gardırop

Siyah ve ceviz renk bütünlüğünde dizayn edilmiş olan bu genç odası dolabı 4 kapaklı olarak tasarlanmış olup bu kapakların 2 tanesi siyah 1 tanesi ceviz ve diğer kapak ile tam boy aynalıdır. İç tasarımı kullanışlı olması açısından çok sayıda raflı bölme ile bezenmiş olan ürün oldukça iyi bir depolama alanına sahiptir.

Çilek Mobilya Genç Odası Gardırop Kampanyası dahilinde 2022 yılının sonlarına geldiğimiz şu günlerde oldukça iyi bir satış grafiği yakalamış olup ihtiyacı olan herkese önerebileceğimiz tarzda bir modeldir.